Coding Giants - programming for children - Coding Giants Slovenia

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Code with Giants so brezplačne delavnice programiranja za otroke in mlade. Neman delavnic je predstavitev pomena zgodnjega učenja programiranja in digitalne pismenosti. V novo edicijo brezplačnih delavnic smo vključili tudi uporabo AI orodij, oziroma umetne inteligence

 

Delavnice izvajamo v naših učilnicah in prek spleta (online). 

PRIJAVE na delavnice  v UČILNICI - Maribor, Tržaška 

PRIJAVE na brezplačne ONLINE delavnice 

 
AAAAA Brezplačne delavnice programiranja za otroke in mladino 7-19 let                                   

 

Brezplačne delavnice programiranja izvajamo v učilnici, v poslovni zgradbi Comtron, Tržaška cesta 21, v Mariboru , v dogovori s partnerji na gostujočih lokacijah in prek spleta za otroke in madino iz celotne Slovenije.  Delavnice izvajamo večkrat na leto. 

Spremljajte nas tudi  na naših Facebook in Instagram straneh, kjer objavljamo obvestila o runikih tečajev, dodatnih terminih delavnic in dogajanjih v šoli programiranja Coding Giants.

ProgramiranjeDelavnic programiranja se je v šolskem letu 2023 udeležilo že  približno 800 otrok. Delavnice smo organizirali tudi v sodelovanju z Andragoškim zavodom Maribor – Ljudska univerza in Zvezo prijateljev mladine Maribor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Andragoški zavod Maribor - Ljudska univeza

AAAAAAAA

         

                

 

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjene otrokom in mladim iz vse Slovenije, starim od 7 do 18 let. Delavnice potekajo tako v učilnicah na izbranih lokacijah, kot tudi preko spleta. Edini pogoj je, da najmlajši udeleženci znajo brati, pisati in računati do 20!

Programiranja se učimo skozi igro!

Otroci in mladostniki bodo na delavnicah spoznavali različna, njihovi starosti prilagojena programska okolja na primerih priljubljenih iger. Otroci, stari od 7 do 12 let, bodo tako spoznali programsko okolje Scratch, možnost programiranja v  virtualnih svetovih Minecrafta in izdelavo lastnih iger za mobilne naprave z orodjem App Inventor.  Mladostniki od 13 do 19 let bodo dobili možnost spoznati programiranje v programskih jezikih C# in Python, ki sodita med popularnejše programske jezike sodobnega programiranja in v veliko primerih predstavljata vsto v svet programiranja za mnoge bodoče uspešne programerje.

Zakaj se prijaviti?

Brezplačne delavnice Code with Giants so odlična priložnost, da se otroci in mladostniki preizkusijo v programiranju, ki je nedvomno eno najbolj zaželenih znanj, ki jih lahko pridobijo danes. Z delavnicami Coding Giants želijo spodbuditi interes za učenje programiranja in navdušiti udeležence za ustvarjanje lastnih računalniških iger, spletnih strani in aplikacij. Za veliko večino udeležencev je to šele začetek in uvod v mnogo širša programska znanja, ki jih začnejo pridobivati ​​z vpisom v šolo programiranja Coding Giants. Delavnice vodijo izkušeni programerji, ki znajo otrokom približati svet programiranja na razumljiv, zanimiv in zabaven način.


Kdor zna programirati razume svet prihodnosti!

 

 


Kako se prijaviti?

Udeležba na delavnicah Code with Giants je popolnoma brezplačna, prijava pa je mogoča na naši spletni strani. Vse informacije o vpisih lahko izveste na naši spletni strani, družbenih omrežjih ali s prijavo na mailing listo. Delavnice potekajo praviloma dvakrat na leto in sicer februarja in septembra tekočega leta. Pouk poteka kot blok pouk v trajanju 90 minut, za spremljanje pa so potrebne le dobra volja in želja naučiti se česa novega, v primeru udeležbe na delavnicah prek spleta pa seevda še stabilna internetna povezava, veliko radovednosti, pri najmlajših pa včasih tudi začetna pomoč staršev! Za vse ostalo poskrbimo mi!

 

Delavnice izvajamo v naših učilnicah in prek spleta (online). 

PRIJAVE na delavnice  v UČILNICI - Maribor 

PRIJAVE na brezplačne ONLINE delavnice 

 
AA Brezplačne delavnice programiranja za otroke in mladino 7-19 let