Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Brezplačne delavnice programiranja Code with Giants

Code with Giants so brezplačne delavnice programiranja za otroke in mlade, ki jih šola Coding Giants Slovenija organizira večkrat na leto. Glavni cilj delavnic je predstavitev pomena učenja programiranja in digitalne pismenosti.

Prijava na ONLINE brezplačno delavnico

Prijava na brezplačno delavnico v UČILNICI

AA Brezplačne delavnice programiranja za otroke in mladino 7-19 let

Brezplačne delavnice programiranja izvajamo v učilnici, v poslovni zgradbi Comtron, Tržaška cesta 21, v Mariboru in prek spleta za otroke in madino iz celotne Slovenije.

Spremljajte nas tudi na naših Facebook in Instagram straneh, kjer objavljamo obvestila o runikih tečajev, dodatnih terminih delavnic in dogajanjih v šoli programiranja Coding Giants.

ProgramiranjeDelavnic programiranja se je v šolskem letu 2022/23 udeležilo že več kot 500 otrok. Delavnice smo organizirali tudi v sodelovanju z Andragoškim zavodom Maribor – Ljudska univerza in Zvezo prijateljev mladine Maribor.

Andragoški zavod Maribor - Ljudska univeza

AAAAAAAAAA

Komu so delavnice namenjene?

Delavnice so namenjene otrokom in mladim iz vse Slovenije, starim od 7 do 18 let. Delavnice potekajo tako v učilnicah na izbranih lokacijah, kot tudi preko spleta. Edini (in zelo pomemben!) pogoj je, da najmlajši udeleženci znajo brati, pisati in računati do 20!

Programiranja se učimo skozi igro!

Otroci in mladostniki bodo na delavnicah spoznavali različna, njihovi starosti prilagojena programska okolja na primerih priljubljenih iger. Otroci, stari od 7 do 12 let, bodo tako spoznali programsko okolje Scratch, posebej zasnovano za njihovo starost. Mladostniki od 13 do 19 let bodo dobili vpogled v osnove programskega jezika C#, ki je osnova sodobnega programiranja.

Zakaj se prijaviti?

Brezplačne delavnice Code with Giants so odlična priložnost, da se otroci in mladostniki preizkusijo v programiranju, ki je nedvomno eno najbolj zaželenih znanj, ki jih lahko pridobijo danes. Z delavnicami Coding Giants želijo spodbuditi interes za učenje programiranja in navdušiti udeležence za ustvarjanje lastnih računalniških iger, spletnih strani in aplikacij. Za veliko večino udeležencev je to šele začetek in uvod v mnogo širša programska znanja, ki jih začnejo pridobivati ​​z vpisom v šolo programiranja Coding Giants. Delavnice vodijo izkušeni programerji, ki znajo otrokom približati svet programiranja na razumljiv, zanimiv in zabaven način.


Kdor zna programirati razume svet prihodnosti!


Kako se prijaviti?

Udeležba na delavnicah Code with Giants je popolnoma brezplačna, prijava pa je mogoča na naši spletni strani. Vse informacije o vpisih lahko izveste na naši spletni strani, družbenih omrežjih ali s prijavo na mailing listo. Delavnice potekajo praviloma dvakrat na leto in sicer februarja in septembra tekočega leta. Pouk poteka kot blok pouk v trajanju 90 minut, za spremljanje pa so potrebne le dobra volja in želja naučiti se česa novega, v primeru udeležbe na delavnicah prek spleta pa seevda še stabilna internetna povezava, veliko radovednosti, pri najmlajših pa včasih tudi začetna pomoč staršev! Za vse ostalo poskrbimo mi!

Prijava na ONLINE brezplačno delavnico

Prijava na brezplačno delavnico v UČILNICI

AA Brezplačne delavnice programiranja za otroke in mladino 7-19 let