Coding Giants - programming for children - Programming Giants - Šola programiranja za otroke in mladostnike

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Tečaj temelji na izdelavi iger na osnovi razvojnih možnosti okolja Unity in uporabe programskega jezika C#. Poglobljeno poznavanje programskega jezika C# za udeležbo na tečaju ni pogoj, dovolj je osnovno poznavanje programiranja v enem od višjih programskih jezikov kot so C#, Python ipd. Posamezne lekcije so pripravljene tako, da je vsakemu udeležencu omogočeno spoznati principe razvoja iger na različnih nivojih.

  • 5 srečanj (1x ali 2x / teden - odvinso od termina)

  • 2 x 45 min (vsako srečanje)

  • Število udelžencev (10)


za celoten tečaj €99.00


Imate vprašanje?

Opis tečaja

Spletni tečaj »Razvijalec iger v Unityju« je odlična možnost za posameznike, ki se želijo naučiti ustvarjati računalniške igre v razvojnem okolju Unity s programskim jezikom C#. Unity je razvojno okolje za ustvarjanje naprednih računalniških iger (tako 2D kot 3D). Tečaj vključuje uvod v osnove C# programiranja, zahvaljujoč kateremu bomo ustvarili lastno 2D igro po vzoru stare kultne igre "Captain the Claw". Naši spletni tečaji so iinteraktivni, kar pomeni, da v času posameznega srečanja (lekcije) spremlja dogajanje na predavateljevem telefonu. Tudi prdavatelj je v stalnem stiku z udeleženci, spremlja delo na njihovih zaslonih in sproti odgovarja na njihova vprašanja, ter pomaga pri odpravljanju morebitnih težav.

Program tečaja

The aim of the lesson is to introduce you to the Unity engine, to create a character and its movement and camera movement.
The aim of the lesson is to add character animation and prepare a coin for the next class.
These classes will be devoted to completing the scoring, we will create the conditions for winning and losing, and we will also prepare the GUI.
During these classes, we will prepare an enemy who will patrol our platforms and, when he notices us, he will attack us.

Naši partnerji