Coding Giants - programming for children - Coding Giants - Šola programiranja

Želite izvedeti več? Pokličite nas: 031 017 505

Pogosta vprašanja

Obiščite spletno mesto Coding Giants v svoji državi in slediti navodilom.

Najprej je potrebno upoštevati starost vašega otroka – vsi naši tečaji so prilagojeni določeni starostni skupini (7-9, 10-12, 13-15 ali 16-19 let). Drugič, vprašanje je, ali je otrok začetnik ali pa ima morda že kaj izkušenj na področju programiranja. Priporočamo, da nas kontaktirate, z veseljem vam bomo pomagali izbrati pravi tečaj.

Pouk v naših učilnicah poteka ob upoštevanju vseh ukrepov povezanih z varovanjem zdravja skladno z navodili NIJZ. Prostori v katerih poteka pouk in računalniška oprema se razkužijo po vsakem zaključenem srečanju. Za uporabo so pripravljeni antibakterijska sredstva, učitelji izvajajo pouk ob uporabi zaščitne oreme.

Pri izvajanju vseh izobraževalnih programov smo dolžni upoštevati veljavne predpise, tako da je izvedba naših tečajev v pogledu upoštevanja zdravstvenih ukrepov na splošno enaka kot v javnih šolah in drugih organizacijah s področja vzgoje in izobraževanja.

Na tečajih v naših učilnicah zagotavljamo vso potrebno računalniško opremo, na izrecno željo lahko udeleženci uporabljajo tudi svoje prenosne računalnike. V primeru spletne izvedbe tečajev, je pogoj za udeležbo na tečaju lasten osebni računalnik, spletna kamera z mikrofonom in zanesljiva povezava do interneta.

Če se udeleženec iz opravičenih razlogov ne uspe udeležiti posmeznih srečanj tečaja, omogočimo nadomestno udeležbo na srečanju druge skupine če je to mogoče. Če noben od razpoložljivih terminov drugih skupin istega tečaja ni primeren, skušamo omogočiti ogled posnetka predavanja ali pa zagotovimo gradivo in vire za samostojno delo ob podpori predavatelja mentorja preko spleta.

Da, iz tečaja se je mogoče predčasno izpisati. V primeru semestrskih predmetov obstaja mesečni rok v katerem se je mogoče izpisati, pred tem pa je potrebno poravnati sorazmerni delež šolnine za ure v katerih je udeleženec bil prisoten na tečaju. Pri kratkih tečajih se zaračuna celotna kotizacija, ne glede na čas izpisa.